KONTAKT4
image

Välj rätt hantverkare för att Renovera Kök & Badrum

Med Verold Entreprenad får du följande;

1

Personligt hela vägen

Från första inledande kontakt fram till färdig renovering har du kontakt med en projektledare från oss med totalansvar för dig som kund. Det innebär att oavsett vad du har för frågor angående renoveringen, så vet du vem du ska vända dig till. Vårt arbetssätt är rådgivande och konsultativt och syftar till att komma fram till en optimal lösning för dig. Med så pass komplicerade projekt som renovering av badrum, kök och våtrum är, kommer erfarenheter hos våra projektledare dig till godo.

2

Vi offererar alltid fast pris

Vi tillämpar fast pris, vilket innebär att det pris vi har offererat för renoveringen är det pris du kommer att få betala. Man måste dock vara medveten om att vid rivning & renovering kan oförutsedda komplikationer uppstå som radikalt ändrar förutsättningarna. Vi informerar om var dessa risker finns och om det i sällsynta fall uppstår tar vi fram en så byggteknisk och ekonomisk fördelaktig lösning som möjligt. Vi gör en noggrann  genomgång med dig innan vi lämnar offerten om vad som ska göras, materialval, etc.

Det har visat sig vara en bra metod som leder till ett ständigt ökat antal nöjda kunder. Att våra offerter är mycket konkurrenskraftiga i jämförelse med de största konkurrenterna lämnar vi åt dig att upptäcka själv.

3

Trygghet är A och O

En badrumsrenovering är det mest komplexa renoveringen i en bostad. Det är många arbetsmoment som ska samordnas och genomföras. Snickare, rörmokare, elektriker och plattsättare ska tillsammans få allt på plats. Det viktigaste från början till slut är kundens trygghet. Våra hantverkares erfarenhet och kompetens är en viktig del och vi har självfallet alla nödvändiga försäkringar i kombination med gällande garantier, både under projektets gång och därefter.  Med oss kan du känna dig trygg före, under och efter renoveringen.

4

Vi gör ditt val enklare

En renovering av badrum eller kök är en stor investering för de flesta och det vill till att man gör rätt. Du ska använda och trivas i ditt nya under kanske många år framåt. Det kan vara svårt att se framför sig hur slutresultatet i ditt hem kommer att se ut genom att bara titta i kataloger för kakel, etc. Vi kan därför erbjuda hjälp med både planritning och 3D visualisering. Till ditt förfogande kan vi ställa specialister i branschen som hjälper dig fram till ditt drömval.

5

Specialist på renoveringar

Verold Entreprenad är fokuserad och specialiserad på att renovera badrum och kök. Genom att fokusera på dessa områden blir vi bättre. Vi vet hur vi ska lägga upp projektet och vad som är viktigt att vara uppmärksam på. Vi förstår att våra hantverkare gör inverkan på hur hemmet fungerar och att arbetet påverkar andra boende i samma fastighet. Med vår erfarenhet ser vi till att renoveringen görs så smidigt och snabbt som är möjligt, utan att pruta på noggrannhet och kvalitet.

Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss redan idag förutsättningslöst. Vi berättar mer om vad vi kan erbjuda dig och tar det steg för steg i en takt som du känner dig bekväm med.

 

 till kontaktformulär >

Verold Entreprenad AB

Landsvägen 65B

SE-172 65 Sundbyberg

Integritetspolicy >

Kontakta oss via mail >