Renovera Badrum

Drömmer du om ett nytt snyggt, stilrent, nyrenoverat badrum? Du är inte ensam. Vi möts nästan dagligen av inspirerande reportage i TV och modemagasin mm. Det är lätt att dras med i drömmar om ett helt nygjort och kanske lite lyxigt badrum. Väggar med vackert kakel som du själv valt, golvklinkers och värmeslingor gör golvet väldigt behagligt att gå på med bara fötter en ruggig höst eller vintermorgon.

 

Känner du dig mogen att undersöka möjligheterna för dig att renovera ditt badrum, då finns det en hel del att fundera igenom innan du drar igång din badrumsrenovering.  Vi sysslar med badrumsrenoveringar dagligen och kan bistå med rådgivning tidigt i processen och hela vägen fram till färdigt badrum. Har du frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vill du ha en uppfattning om vad det skulle kosta dig att renovera ditt badrum börjar vi med ett kostnadsfritt besök för att resonera med dig om hur du tänkt dig och vad som behöver göras vid renovering hos dig.

Utbudet av kakel och klinkers är enormt stort men det finns god hjälp att få i valprocessen. När du ska renovera är det inte bara vägg och golvmaterial du bör tänka igenom. En annan möjlighet är att skaffa värmegolv i badrummet, en lyx som många väljer att satsa på. Vid renovering är det ett lämpligt tillfälle att installera det. VVS delen är också viktig att tänka på. Om du har en gammal golvbrunn, äldre än 1990, behöver den bytas ut. Väggnära golvbrunnar är snygga och har blivit populära, men konstruktionen är känslig. Val av en väggnära golvbrunn begränsar val av tätskikt något eftersom man måste välja ett godkänt tätskiktssystem till en specifik golvbrunn. Men ingen anledning till oro, vi har kunskap om det och hjälper er rätt.

Vidare får man gå igenom olika delar tillsammans. Är det gamla rör i badrummet som behöver bytas, var behövs elanslutningar och bör man även förbättra ventilationen.

Kakel, Klinkers och andra val

En bra investering

Har du ett badrum som du funderar på att renovera, eller har du redan bestämt dig. En badrumsrenovering är visserligen en rejäl investering, men det är oftast väl investerade pengar. Den uppenbara vinsten är en trivselhöjande effekt det får på ditt vardagsliv. Men det finns fler faktorer på plussidan i investeringskalkylen. Har du ett gammalt badrum som orsakar fuktskador i hemmet är det inte säkert att försäkringen täcker. Flera försäkringar ersätter inte yt- och tätskikt i badrum och våtutrymme. Med ett nyrenoverat badrum slipper du den risken. När vi renoverar ditt badrum följer vi Byggkeramikrådets regler som uppfyller myndighetskraven. Vi lämnar alltid kvalitetsdokument och monteringsanvisning för det godkända tätskikt som vi använt.  Kvalitetsdokumenten ska sparas och överlämnas till eventuell ny köpare av fastigheten.

Så, om du nu är redo att ta första steget på vägen till ett nytt härligt badrum, tveka inte att kontakta oss för kostnadsfritt möte, rådgivning och offert. Klicka på ”Kontakta oss” i menyn för att komma till ett kontaktformulär. Lämna mejladress och eventuellt telefonnummer, så hör vi av oss inom kort.

" Vi åtar oss att utföra kompletta badrumsrenoveringar som planeras tillsammans med kunden. Vi arbetar enligt överenskommen tidsplan och ser till att renoveringsprojektet stör det övriga livet så lite som möjligt.

Fast pris på renovering

Vi tillämpar fast pris, vilket innebär att det pris vi har offererat för renoveringen är det pris du kommer att få betala. Man måste dock vara medveten om att vid rivning & renovering kan oförutsedda komplikationer uppstå som radikalt ändrar förutsättningarna. Vi informerar om var dessa risker finns och om det i sällsynta fall uppstår tar vi fram en så byggteknisk och ekonomisk fördelaktig lösning som möjligt. Vi gör en noggrann  genomgång med dig innan vi lämnar offerten om vad som ska göras, materialval, etc.

Det har visat sig vara en bra metod som leder till ett ständigt ökat antal nöjda kunder. Att våra offerter är mycket konkurrenskraftiga i jämförelse med de största konkurrenterna lämnar vi åt dig att upptäcka själv.

 

Specialister på renovering

Verold Entreprenad är fokuserad och specialiserad på att renovera badrum och kök. Genom att fokusera på dessa områden blir vi bättre. Vi vet hur vi ska lägga upp projektet och vad som är viktigt att vara uppmärksam på. Vi förstår att våra hantverkare gör inverkan på hur hemmet fungerar och att arbetet påverkar andra boende i samma fastighet. Med vår erfarenhet ser vi till att renoveringen görs så smidigt och snabbt som är möjligt, utan att pruta på noggrannhet och kvalitet.

Planera renovering i god tid

Att renovera badrum är ett stort ingrepp i bostaden vilket kräver god planering. Vi håller i regel våra tidsplaner och gör tidsåtgången så kort som möjligt. Våra projekt drivs utan pauser för att minimera den tid då badrummet inte kan användas normalt. Om bostaden inte har tillgång till ytterligare toalett/badrum kan man behöva ordna med alternativt boende under själva renoveringsprocessen.

Kvalitetsdokument efter slutförd renovering

När renoveringen är färdig får du ett kvalitetsdokument från oss. Verold Entreprenad är certifierad hos  Byggkeramikrådet och följer deras branschregler som uppfyller myndighetskraven. Du får kvalitetsdokument och monteringsanvisning för det godkända tätskiktssystem som använts. Dokumenten ska sparas i 10 år och lämnas över till eventuell ny köpare av fastigheten.

Kakel och klinkers är i särklass de populäraste materialen för vägg och golv i badrum. Och det finns mycket att välja mellan. Så mycket att det kan vara svårt att bestämma sig. Det är inte helt enkelt att se framför sig hur olika alternativ kommer att se ut när det väl sitter på väggen eller är lagt på golvet. För att underlätta din process att gå från gammalt badrum till nytt renoverat badrum har vi samarbete med ledande leverantörer inom vägg och golvmaterial. Om du väljer att låta oss hjälpa dig med badrumsrenoveringen har vi en väl utarbetad projektplan för att underlätta och att se till att du blir nöjd med det färdigrenoverade badrummet.

För många är val av vägg och golvmaterial ett viktigt delmoment i resan mot det resultat man drömmer om när renoveringen är färdig. Tack vare våra avtal med ledande leverantörer av kakel och klinkers kan du få hjälp med att ta fram 3D-ritningar och visualiseringar som gör det lättare för dig att se det färdiga resultatet, redan innan renoveringsjobbet startat.

3D RITNINGAR & VISUALISERING AV DITT NYA BADRUM

Trygghet A och O

Badrumsrenoveringar tillhör de mest komplexa renoveringarna i en bostad. Det är många arbetsmoment och hantverkskategorier involverade i en badrumsrenoveringen, t.ex. plattsättning, dragning av vatten, el, avlopp, byte av golvbrunn, mm. Det är visserligen det mest kostsamma rummet att renovera, men är där det lönar sig bäst att ta hjälp av professionella hantverkare. Det viktigaste från början till slut i ett projekt är kundens trygghet. När du ger ditt förtroende till oss att utföra renoveringen är du i trygga händer. Vår kompetens och erfarenhet är en viktig garant för att jobbet utförs enligt bästa metoder. Självfallet har vi alla nödvändiga försäkringar i kombination med gällande garantier, både under byggprocessen och därefter. Vi vet att arbete i en fastighet kräver att hänsyn tas till andra hyresgäster och boende.

Bättre pris - för samma kvalité

Vår metod för hur vi driver renoveringsprojekt är hämtad från vår gedigna erfarenhet av stora entreprenader och husbyggen. Bättre kostnadseffektivitet gör att du som kund får bättre pris för samma kvalité som hos våra större konkurrenter.

För att klara kraven från stora professionella upphandlare av renovering, tillbyggnad och ombyggnad har vi lärt oss att organisera och effektivisera. Som privatperson har du en möjlighet att dra fördel! Jämför vår offert med konkurrenterna.

Vi tillämpar fast pris, vilket innebär att det pris vi har offererat för renoveringen är det pris du kommer att få betala. Man måste dock vara medveten om att vid rivning & renovering kan oförutsedda komplikationer uppstå som radikalt ändrar förutsättningarna. Vi informerar om var dessa risker finns och om det i sällsynta fall uppstår tar vi fram en så byggteknisk och ekonomisk fördelaktig lösning som möjligt. Vi gör en noggrann  genomgång med dig innan vi lämnar offerten om vad som ska göras, materialval, etc.

Behöriga hantverkare

Vi utför renoveringsarbete enligt bransch rekommendationer och på ett professionellt vis. Du kan vara trygg att  arbetet utfört med högsta kvalitet till bäst möjligt pris. Vi är behöriga på Våtrum enligt Byggkeramikrådet, BKR. Det innebär att vi är utbildade av BKR och har valt att arbeta enligt Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, förkortat BBV.

Behörigheten ger oss rätt att utföra Byggkeramikrådets Kvalitetsdokument, en egenkontroll som intygar att vi byggt ditt badrum på ett fackmannamässigt sätt. Det innebär också att vi endast använder godkända tätskiktssystem och att vi i övrigt väljer lämpliga material och konstruktioner.

Totalentreprenad - personlig service

Från första inledande kontakt fram till färdig renovering har du kontakt med en projektledare från oss med totalansvar för dig som kund. Det innebär att oavsett vad du har för frågor angående renoveringen, så vet du vem du ska vända dig till. Vårt arbetssätt är rådgivande och konsultativt och syftar till att komma fram till en optimal lösning för dig. Med så pass komplicerade projekt som renovering av badrum, kök och våtrum är, kommer erfarenheter hos våra projektledare dig till godo.

Vi åtar oss totalansvar för badrumsrenoveringar. Det omfattar allt från rivningsarbete av gammalt badrum, snickeriarbeten, elinstallation och VVS.

Bor du i Stockholm eller  i Stockholms omnejd och är sugen på att renovera ditt badrum ska du absolut kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Vi gör fria hembesök och rådgör med dig hur du tänkt dig. Vi delar med oss av vår erfarenhet med råd och användbara tips.

Vi lämnar gärna en offert på renoveringsjobbet i enlighet med vad vi kommit överens om vid vårt möte. Vi har bra kapacitet att utföra jobbet och vi jobbar enligt väl utarbetade projektplaner.

Tveka inte, kontakta oss redan idag så kommer en av våra projektledare att kontakta dig snarast.

RENOVERA BADRUM I STOCKHOLM, MED OMNEJD

Verold Entreprenad AB

Landsvägen 65B

SE-172 65 Sundbyberg