Renovera Kök

Vad är en bostad utan ett trivsamt och praktiskt kök? Köket intar ofta en central plats i ett hem. Det är inte bara en plats där måltiderna tillagas. Köket kan också vara ett ställe för umgänge – med eller utan matlagning. Ett bra kök skall vara praktiskt, trevligt och fräscht under många år.

 

Känner du dig mogen att undersöka möjligheterna för dig att renovera ditt kök, då finns det en hel del att fundera igenom innan du drar igång din renovering.  Vi sysslar med kök- och badrumsrenoveringar dagligen och kan bistå med rådgivning tidigt i processen och hela vägen fram till färdigt projekt. Har du frågor och funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vill du ha en uppfattning om vad det skulle kosta dig att renovera ditt kök börjar vi med ett kostnadsfritt besök för att resonera med dig om hur du tänkt dig och vad som behöver göras vid renovering hos dig.

Planering av köksrenovering

En väl genomförd köksrenovering kräver god planering. Köket ska var trivsamt, det är där vi tillbringar mycket tid.  Men det måste också vara funktionellt utformat, så att arbetet i köket kan göras så enkelt och smidigt som möjligt. Rätt utformat, så kommer köket att kännas trivsamt, fräscht och modernt.

Kanske finns redan en idé kring hur det nya köket ska se ut? Det finns idag så många valmöjligheter och varianter, att det ibland kan vara svårt att välja. Vi är experter på köksrenoveringar och kök. Låt oss sätta oss ner tillsammans, och gå igenom de olika alternativ som skulle vara lämpliga just för ert kök.

Fast pris på renovering

Vi tillämpar fast pris, vilket innebär att det pris vi har offererat för renoveringen är det pris du kommer att få betala. Man måste dock vara medveten om att vid rivning & renovering kan oförutsedda komplikationer uppstå som radikalt ändrar förutsättningarna. Vi informerar om var dessa risker finns och om det i sällsynta fall uppstår tar vi fram en så byggteknisk och ekonomisk fördelaktig lösning som möjligt. Vi gör en noggrann  genomgång med dig innan vi lämnar offerten om vad som ska göras, materialval, etc.

Det har visat sig vara en bra metod som leder till ett ständigt ökat antal nöjda kunder. Att våra offerter är mycket konkurrenskraftiga i jämförelse med de största konkurrenterna lämnar vi åt dig att upptäcka själv.

 

Vi erbjuder köksrenovering i Stockholm med omnejd. Vi hjälper till med planering, utför rivning av det gamla köket, och monterar ditt nya kök. Med många års erfarenhet av köksrenoveringar, så kan vi alltid garantera en slutprodukt av hög kvalitet.

 

Kontakta oss för en offert! Självklart gäller möjlighet till ROT-avdrag. Avdraget görs direkt i fakturan och vi ombesörjer allt pappersarbete med Skatteverket.

ROT-avdrag på köksrenovering

Planera renovering i god tid

Bättre pris - för samma kvalité

Att renovera sin är ett ingrepp i bostaden vilket kräver god planering. Vi håller i regel våra tidsplaner och gör tidsåtgången så kort som möjligt. Våra projekt drivs utan pauser för att minimera den tid då bostadens funktion påverkas av hantverkare.

Behöriga hantverkare

Vi utför renoveringsarbete enligt bransch rekommendationer och på ett professionellt vis. Du kan vara trygg att  arbetet utfört med högsta kvalitet till bäst möjligt pris. Vi är behöriga på Våtrum enligt Byggkeramikrådet, BKR. Det innebär att vi är utbildade av BKR och har valt att arbeta enligt Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, förkortat BBV.

Behörigheten ger oss rätt att utföra Byggkeramikrådets Kvalitetsdokument, en egenkontroll som intygar att vi byggt på ett fackmannamässigt sätt. Det innebär också att vi endast använder godkända tätskiktssystem och att vi i övrigt väljer lämpliga material och konstruktioner.

Vår metod för hur vi driver renoveringsprojekt är hämtad från vår gedigna erfarenhet av stora entreprenader och husbyggen. Bättre kostnadseffektivitet gör att du som kund får bättre pris för samma kvalité hos oss jämfört med många av våra konkurrenter.

För att klara kraven från stora professionella upphandlare av renovering, tillbyggnad och ombyggnad har vi lärt oss att organisera och effektivisera. Som privatperson har du en möjlighet att dra fördel! Jämför vår offert med konkurrenterna.

Vi tillämpar fast pris, vilket innebär att det pris vi har offererat för renoveringen är det pris du kommer att få betala. Man måste dock vara medveten om att vid rivning & renovering kan oförutsedda komplikationer uppstå som radikalt ändrar förutsättningarna. Vi informerar om var dessa risker finns och om det i sällsynta fall uppstår tar vi fram en så byggteknisk och ekonomisk fördelaktig lösning som möjligt. Vi gör en noggrann  genomgång med dig innan vi lämnar offerten om vad som ska göras, materialval, etc.

Totalentreprenad - personlig service

Från första inledande kontakt fram till färdig renovering har du kontakt med en projektledare från oss med totalansvar för dig som kund. Det innebär att oavsett vad du har för frågor angående renoveringen, så vet du vem du ska vända dig till. Vårt arbetssätt är rådgivande och konsultativt och syftar till att komma fram till en optimal lösning för dig. Med så pass komplicerade projekt som renovering av badrum, kök och våtrum är, kommer erfarenheter hos våra projektledare dig till godo.

Vi åtar oss totalansvar för badrumsrenoveringar. Det omfattar allt från rivningsarbete av gammalt badrum, snickeriarbeten, elinstallation och VVS.

Verold Entreprenad AB

Landsvägen 65B

SE-172 65 Sundbyberg