Renoveringar & Tillbyggnad

Renovering & Tillbyggnad

Verold Entreprenad genomför alla typer av renoveringar och tillbyggnader. Vi tar hand om byggarbetet från början till slut, precis så som en totalentreprenör ska göra!

Funderar du på att renovera eller behöver du en tillbyggnad på din bostad? Kanske lockar det med en ny och rymlig altan till sommaren? Behöver du ett extra gästrum? Vi på Verold Entreprenad genomför alla typer av renoveringar och tillbyggnader. Vi tar hand om byggarbetet från början till slut, precis så som en totalentreprenör ska göra!

Renoveringar lokaler, butiker & kontor

Vi har genomfört flertalet konverteringar och anpassningar av butikslokaler, kontor, restauranger och offentliga byggnader. Vi vet att arbete i en fastighet kräver att hänsyn tas till andra hyresgäster och boende. Därför planerar vi projektet noggrant och är noga med att arbetet har en så liten inverkan som möjligt på omgivningen. Självklart har vi ett seriöst miljötänk genom hela arbetsprocessen.

Vi är vana vid att renoveringar av den här typen många gånger ställer höga krav på entreprenören. Allt från krav på kvalitet, miljötänk, mm till starkt begränsad tid för arbete och projekt är förutsättningar vi är vana att hantera.

Renoveringar i Stockholm

När du anlitar Verold för att genomföra en renovering eller tillbyggnation i Stockholm hjälper vi till med projektet från början till slut. Vi börjar med att träffas för att planera projektet och lyssna på dina önskemål. Verold Entreprenad har många års erfarenhet av både renoveringar och  tillbyggnationer och vi kan anpassa oss efter de flesta önskemål. När vi genomför ett projekt tar vi hand om allt det praktiska och garanterar att resultatet blir precis så som vi kommit överens om. Om det mot förmodan är något som du inte är nöjd med åtgärdar vi självklart det.

Renovering & tillbyggnad till fast pris

Verold Entreprenad erbjuder renoveringar och tillbyggnation i Stockholm med omnejd till fast pris. Vi har många års erfarenhet inom både renoveringar och tillbyggnation och lämnar alltid garanti på utfört arbete. Kontakta oss för en offert! Om du anlitar oss för renovering och tillbyggnation i Stockholm som privatperson ser vi självklart till att ROT-avdraget dras av på kostnaden!

Olika typer av tillbyggnation

Tillbyggnation kan omfatta ganska mycket. Det kan handla om en ny veranda eller altan. Kanske behöver taket på övervåningen höjas, boytan utökas, eller ett garage byggas i anslutning till huvudbyggnaden. En tillbyggnation kan till och med handla om att bygga en fristående byggnad på tomten. Gemensamt för alla typer av tillbyggnation är att det ökar fastighetens värde. Det kan därför ses som en investering i fastigheten. Kanske ännu viktigare är den ökade trivseln som tillbyggnationen medför.

Ibland kan en tillbyggnad vara ett alternativ till att byta bostad. I sådana fall spar tillbyggnaden ofta både tid och pengar. Verold Entreprenad utför olika typer av tillbyggnation i Stockholm med omnejd.

Vi är med från början till slut

När du anlitar Verold Entreprenad för ditt projekt, oavsett om det är renovering av kök, badrum eller hela fastigheten, eller om det är någon typ av tillbyggnadsjobb, så kan du känna dig trygg. Vi har lång erfarenhet och vet vad som ska och behöver göras och i vilken ordning. Detaljplan, projektering, bygglov, besiktning allt som behövas hjälper vi till att hålla koll på. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offer redan nu!

KONTAKT4
image

Verold Entreprenad AB

Landsvägen 65B

SE-172 65 Sundbyberg

Integritetspolicy >

Kontakta oss via mail >