KONTAKT4
image

BAD

RUMS

RENOVERING

Att renovera badrum

Badrummet är ofta det första vi ser på morgonen. Det är också badrummet vi avslutar dagen innan det är dags att gå till sängs. Ett modernt och funktionellt badrum har därför stor betydelse för vårt välbefinnande och komfort.

Verold Entreprenad AB utför badrumsrenoveringar i Stockholm med omnejd. Vi har många års erfarenhet och erbjuder alltid badrumsrenovering till FAST PRIS. När vi träffas går vi tillsammans igenom olika idéer och lösningar. Kanske har du funderingar kring olika färgnyanser, kakel & klinker eller val av badrumsinredning. Vi delar med oss av vår erfarenhet och ger dig vår rekommendation samt rådgivning.

Trygghet är A och O

Badrumsrenoveringar tillhör de mest komplexa renoveringarna i en bostad. Det är många arbetsmoment och hantverkskategorier involverade i en badrumsrenoveringen, t.ex. plattsättning, dragning av vatten, el, avlopp, byte av golvbrunn, mm. Det är visserligen det mest kostsamma rummet att renovera, men är där det lönar sig bäst att ta hjälp av professionella hantverkare. Det viktigaste från början till slut i ett projekt är kundens trygghet. När du ger ditt förtroende till oss att utföra renoveringen är du i trygga händer. Vår kompetens och erfarenhet är en viktig garant för att jobbet utförs enligt bästa metoder. Självfallet har vi alla nödvändiga försäkringar i kombination med gällande garantier, både under byggprocessen och därefter. Vi vet att arbete i en fastighet kräver att hänsyn tas till andra hyresgäster och boende.

Verold Entreprenad AB åtar sig att utföra kompletta badrumsrenoveringar som planeras tillsammans med kunden. Vi arbetar enligt överenskommen tidsplan och ser till att renoveringsprojektet stör det övriga livet så lite som möjligt.

Nytt och fräscht badrum, renovera med Verold Entreprenad i Stockholm med omnejd. Kostnadsfri offert och rådgivning

Inspiration & förhandstitt

Verold Entreprenad har samarbetsavtal med de ledande leverantörerna i branschen. Du får gott om inspiration och hjälp att välja det material som passar din smak. För att på förhand få en uppfattning om hur ditt val kommer att se ut i ditt renoverade badrum finns möjlighet att  göra visualisering i 3D med dina val. Med Verold Entreprenad och våra samarbetspartner kommer dina badrumsdrömmar att kunna förverkligas.

LÄS VÅR ARTIKEL UR "Hem & Bostad" BILAGAN FRÅN SvD >

Verold Entreprenad AB

Landsvägen 65B

SE-172 65 Sundbyberg

Integritetspolicy >

Kontakta oss via mail >